Guardó ‘Menció de Qualitat a la Innovació’ Premis RAC

Aquest és el guardó Menció de Qualitat en la categoria d’Innovació pel nostre programa de ràdio ‘La veu és màgica’ (powered by ABcontrol), que ens van entregar a la gala dels Premis RAC 2022 de Ràdio Associació de Catalunya el passat 19 de maig, de la mà del secretari de Difusió del govern Jofre Llombart.

Moltes gràcies a Ràdio Associació per aquest premi i aquesta gala tan amena i tan ben conduïda per Laura Fa i Marc Giró. Tot l’equip estem súper feliços, orgullosos i agraïts. I ja tenim posat el guardó en un lloc ben destacat de l’estudi.

A continuació uns talls de vídeo del lliurament del premi:

El moment en el que els directors del programa Mònica Ibáñez i Josep M Aler recullen el guardó junt amb Isidre Pineda, l’Alcalde de Caldes de Montbui. (Autoria vídeo: Ràdio Associació de Catalunya)
Els directors molt sueltos i guapos diuen unes paraules d’agraïment en nom de tot l’equip i també unes per reivindicar la importància de poder fer un programa disruptiu amb llibertat, suport i reconeixement. (Autoria vídeo: Ràdio Associació de Catalunya)
Unes paraules de Isidre Pineda en nom de l’Ajuntament de Caldes de Montbui. (Autoria vídeo: Ràdio Associació de Catalunya)
Moment de l’entrega del guardó amb Jofre Llombart i l’Alcalde de Caldes de Montbui Isidre Pineda. (Autoria: Ràdio Associació de Catalunya)
Els nostres feliços directors del programa Mònica Ibáñez i Josep M Aler amb el guardó. (Autoria: Ràdio Associació de Catalunya)

#LaVeuÉsMàgica #PremisRAC #RadioAssociacioDeCatalunya #innovación #radio #RadioCaldes #català #EmissoraMunicipalCaldesDeMontbui #CaldesDeMontbui #Podcast #Cultura #Veu #Voz #VozNeuronal #InterfacesDeVoz #SistemasDeVozInteligentes #InterfacesDeUsuarioDeVoz #DiseñoDeConversaciones #Cine #AmazonAlexa #AmazonAlexaSkill #SiriApple #HogarDigital #SmartHome #SmartLife #AltavocesInteligentes #abcontrol #voiceacting #voiceai #iot #internetdelescoses #MiRealidadCreativa